Antara bahan yg digunakan untuk buat Kek Sisik Ikan
Adunan tepung yg dg dicampur warna
Sifu kami, Kak Nancy dengan sidekicknye
Ni ler rupenya Kek Lapis India yg 90% siap
Cucuk masam manis utk Kek Sisik Ikan
Isi Kek Lapis yg dipotong memanjang
Antara peserta kelas Kek Lapis Sarawak
Kek Sisik Ikan yang hampir siap
Susah gak nak buat kek lapis ni. Kene bakar layer by layer. Isi yg berwarna warni kene siap awal. Pastu baru leh sambungkan dengan kulit kek atas dan bawah dengan menggunakan jem. Cuti nanti nak try buat sebijik...kalo jadi leh la buat byk lg...Next post aku cuba jaya kongsikan resipinye ek. Gambo kek lapis yg dh siap x sempat nak amik. Sume peserta kelas kepeningan dan kepenatan walhal bukan kami yang buat...huhuhu...ni baru tgk, lom buat...kalo sendiri buat mau kepitaman :P
No comments:
Post a Comment